![]() |
|
|
#1 |
|
عضو موقت دهكده
تشکرها: 42
تشکر شده 31 بار در 20 ارسال
|
هشدار كارشناسان در باره ویروس رایانه ای آنفلوآنزای خوكی
صفحه 11 دانش و فن آوري ، شماره سريال 17363 ، تاريخ انتشار 880622 یك شركت امنیت رایانه اسپانیایی هشدار داد مجرمان اینترنتی با بهره بردن از هراس مردم نسبت به آنفلوآنزای خوكی، با انتشار ایمیلهایی كه وعده میدهند دربردارنده اخباری مربوط به این بیماری هستند، رایانه كاربران را آلوده میكنند. به گزارش ایسنا، طبق گزارش Pandasecurity، این ایمیلها گیرندگان را به گشودن سندی دعوت میكنند كه وانمود میكند دارای اطلاعاتی است كه نشان میدهد ویروس آنفلوآنزای خوكی توسط شركتهای سازنده دارو برای كسب منفعت عظیم ناشی از شیوع آن ایجاد شده است. اما در صورت بازشدن این سند ویروسی در رایانه شخص نصب میشود كه قادر به سرقت اطلاعات شخصی مانند حساب بانكی است؛ حجم ایمیلهای حاوی این ویروس كه در اینترنت انتشار یافتهاند طی روزهای گذشته رشد انفجاری داشته است.
|
| The Following 2 Users Say Thank You to mahdi irani For This Useful Post: | MILAD_ RADIKAL (30-01-2010), مهدي ايرانيم (24-12-2009) |
|
|
#2 |
|
عضو دائم دهكده
تشکرها: 168
تشکر شده 50 بار در 36 ارسال
|
آفرين به خودم واقعا كه عالي نوشته بودم
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |