![]() |
|
|
#11 | |
|
عضو نيمه ممتاز دهكده
تشکرها: 172
تشکر شده 227 بار در 113 ارسال
|
نقل قول:
من خوابیدم رو مین. پلاکم بده به ادمین. منم مجردم حرفی نمیزنم ولی هیچکس منکر زحمت خانم ها در خونه نیست.
|
|
| کاربران زیر از شما wahid mohtashami تشکر کرده اند به خاطر پست مفیدتان: | مهدي ايرانيم (03-02-2010) |
|
|
#12 |
|
عضو دائم دهكده
تشکرها: 168
تشکر شده 50 بار در 36 ارسال
|
خيلي ... بود
|
|
|
#13 |
|
عضو نيمه ممتاز دهكده
تشکرها: 434
تشکر شده 775 بار در 372 ارسال
|
ای داد بیداد قرار بود در مورد حس اون خانمی که الان نقش آقا رو بازی میکنه صحبت بشه عجب هم فازی گرفتن با آقای سابق خونه (یکی شرایط بارداری رو با خودش می سنجه و .... بماند) حالا اگه این مشکلات تمام شه خوشحال میشم ببینم سر کدبانوی سابق خانه چی اومده و حالا چه حسی داره (یادمون باشه ایشون الان مرد خونه هستند) و خبری از بارداری و زایمان دردناک نیست.
(در نهایت بدجنسی: سرمه)
|
|
|
#14 |
|
عضو نيمه فعال دهكده
تشکرها: 896
تشکر شده 196 بار در 103 ارسال
|
البته من هم مثل وحید و اقای حاتمی نمی تونم اظهار نظر کنم ولی می خواستم یه چیزی رو بگم که فکر کنم فراموش شده باشه...
در این که کار خانمها در خونه خیلی سخته شکی نیست و هیچ مردی نمی تونه از پس این کارها بربیاد ولی باید کمی واقع بین باشیم و اون طرف قضیه رو هم فراموش نکنیم که خانمها هم خیلی زیاد نمیتونم جای یه مرد باشند ... البته من خیلی کوچکتر از اونی هستم که بخوام در این مورد نظری بدم بازم معذرت
|
|
|
#15 |
|
عضو نيمه فعال دهكده
تشکرها: 63
تشکر شده 212 بار در 114 ارسال
|
عرض شود ...
یه کتاب هست به نام : زنان و مردان با هم برابرند ؟ هرگز... ممکنه که مفید واقع بشه ! حتما مطالعه بفرمائید!! و : آنچه مردان از زنان میدانند ... ممکنه مفید تر واقع بشه ! |
|
|
|
|
|
#16 |
|
عضو موقت دهكده
تشکرها: 27
تشکر شده 54 بار در 31 ارسال
|
سلام به همگی
"خداوند از هیچ کسی جز به اندازه ظرفیت و توان او تکلیف نمیکند" چه مرد و چه زن هر کدوم خصوصیاتی متفاوت دارند که باعث میشه کارشون رو با اشتیاق انجام بدن. لذتی که وصف ناپذیره به وجود میاد. امیدوارم متاهل های دهکده هر روز خوشبخت تر باشند و مجردها که هم که مجردن دیگه!!!
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|